Johnér Bildbyrå fra Stockholm er vår aller største leverandør innen skandinaviske bilder. Her finner du skandinaviske mennesker i skandinavisk setting og dagligliv.

Skandinavisk foto:

 

Starten på Johnér Bildbyrå var den gang bilderedaktør i et stort internasjonalt bildebyrå, Mårten Johnérs stadig opplevelse av kundenes etterspørsel etter bilder med et skandinavisk uttrykk. "Åh, så fine bilder! Men har du noen som er litt mer svenske?" var en gjenganger. Nå, en del år senere er Johnér en av de største aktørene innen skandinavisk foto.

 

Nyheter:

 

Er det noe Johnér Bildbyrå er dyktige på, er det på de områdene vi skandinavier skiller oss litt ut. Søker du på "Winter" hos store, internasjonale bildebyråer vil du få opp mye som ikke passer her hjemme. Søk isteden blant Johnérs bilder, og du finner vinteren slik vi kjenner den. Her er en liten smakebit:

 

Nordisk vinter!

 

 

Søk hos Johnér:

 

Bildene til Johnér Bildbyrå finner du på vår egen webside. Du kan enten søke blant alle bildene på siden i hovedsøkefeltet på førstesiden, eller du kan velge kun å søke blant Johnérs bilder: