Picture Point er et bildebyrå bestående av medarbeidere med lang erfaring innen bransjen. Hos oss er det lite byråkrati og veien fra dine ønsker til du har bildet, er kort. Vi er stort sett tilgjengelige hele døgnet, hele uken, hele året, like glade og blide.

Solid erfaring!

 

Picture Point Bildebyrå er et fire år gammelt, fullservice bildebyrå. Daglig leder, Karen Louise, har i disse dager jobbet i bildebyrå-bransjen i 25 år (NPS Billedbyrå, Megapix, Nordic Point, GV-Press og NordicPhotos) - hennes samarbeidspartnere og  andre medhjelpere har også solid erfaring enten innen bildebruk, bildebehandling eller IT - sammen er vi krutt!

 

 

 

 

 

 

Avansert søkesystem!

 

Det er brukt store ressurser på å utvikle det søkesystemet vi har i dag. Det er et av de mest avanserte søkesystemene blant bildebyråene her til lands og utvikles stadig med nye funksjoner. Avansert betyr likevel ikke komplisert.

 

Er det noe du ikke finner; hvorfor ikke overlate dette til oss? Vi er eksperter på dette siden vi ser tusenvis av bilder hver dag - vi kan som oftest trylle frem bildet du leter etter.  Og det beste er at denne servicen tilbyr vi helt gratis!

Hi-res skissebilder!

 

Ja, du får faktisk laste ned høyoppløste bilder, selv til skissebruk. Vi vet at det er den første presentasjonen som teller og at du derfor har behov for den beste kvaliteten på bildefilen. Dermed sparer du også tid, for blir bildet godkjent, har du jo allerede gjort mye av jobben.

 

Send oss en mail eller ring, så ordner vi en hi-res konto på et blunk!

 

 

 

JA, jeg vil ha konto!