PhotoAlto ble etablert for 20 år siden av en gruppe fotografer samt en grafisk designer med en stor lidenskap for bilder. PhotoAltos fotografer har en unik evne til å finne det vakre, sarte og i blant såre i livet...

Søke hos PhotoAlto

 

PhotoAltos bilder finner du ved å søke på deres lekre webside: www.photoalto.com eller ved å søke hos oss. PhotoAlto har har både rettighetsklarerte- og royaltyfrie bilder. De royaltyfrie bildene kan dessuten kjøpes enkeltvis eller på CD som inneholder mellom 50-120 høyoppløste bilder.

Mennesker ♡ natur

 

Det som gjør PhotoAlto til en kjær leverandør er deres nydelige menneske- og naturbilder. Det er ikke catwalkmodeller og de storslåtte og videstrakte landskapene vi snakker om. Det er det naturlige og sunne ytre og den nære naturen vi omgir oss med; et rynket ansikt, aftenlyset som spiller på ugresset i hagen, en frossen gren. Bildene er intime, naturlige og ærlige. Harmoni, lidenskap, varme og liv er beskrivende ord for denne vakre kolleksjonen.

Mat og oppskrifter

 

PhotoAlto har en helt egen kolleksjon bestående av hele 10.000 matfotografier med tilhørende oppskrifter. Siden PhotoAlto er fransk, finnes det mye deilig fransk mat og vin, men også et vell av retter fra alle kontinenter. ès cuisine kan du kun søke på via å klikke på logoen under. Bilder og oppskrifter bestilles deretter hos oss.