StockFood er vår store stolthet, og er et byrå vi har jobbet med i mange år. Gjennom dem tilbyr vi det ypperste innen matfotografi og mye mer. StockFood har dessuten en spill flunkende ny webside men mange nyttige og lekre funksjoner!

Features:

 

StockFood samarbeider med en rekke forlagshus verden over og har enerett på et vell av fiks ferdige saker. Istedenfor å gå igjennom den dyre og tidkrevende prosessen med å lage egne artikler, kan du altså få dem så godt som klare fra StockFood gjennom oss. Du kan søke selv, eller be oss ta den jobben også - helt gratis. Du kan bare sitte og peke.

Oppskriftservice

 

Hos StockFood kan du kjøpe oppskrift til alle bildene, for en billig penge. Det er en unik service du ikke finner hos tradisjonelle bildebyråer. For en ekstra slant er det også mulig å få info om næringsinnholdet i en rett eller ingrediens, slik som kalorier, kilo joule, karbohydrater, protein, fiberinnhold, fett, mineraler, kolesterol, vitaminer, biologisk verdi (%) og saltinnhold.

 

 

Søk hos StockFood:

 

Du finner nærmere 500.000 av StockFoods matbilder hos oss, men vi anbefaler likevel på det varmeste å søke direkte i StockFoods spesialtilpassede webside. Den er ny av året etter mange måneders intens bearbeidelse. Sjekk ut!